3-åringen hade en 1,5 kg tung tumör i ansiktet – efter operationen, är hon oigenkännlig!

2348

Melyssa Braga fick en tuff start i livet. Det upptäcktes en tumör på hennes käke, som växte ur kontroll. När föräldrarna till treåringen ifrån Brasilien ansökte om en operation för att avlägsna tumören i hennes ansikte, var det i slutändan amerikanska läkare som erbjöd sig att hjälpa till. En månad efter att behandlingen får vi se hur det gick.

Eftersom Melyssa Braga fick tumören på hennes käke, såg det ut som att hon hade en onormalt stor hak. Men efter 10 timmars operation, är hon nu helt oigenkännlig. Och mår bra!

Den stora tumören förändrade hela Melyssas liv, men nu kan hon ha ett normalt liv och passar in med de andra barnen. Tumören måste vara ganska skön att bli av med både för föräldrarna och den lilla flickan!Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!