12-åringen tar upp mobiltelefonen och ler mot kameran. Sekunder senare, är hennes liv förstört!

11725

Den första helgen i april 2017 överlevde en rysk ensamstående mamma en mardröm ingen förälder någonsin vill uppleva. Den unga kvinnan var på jobbet när hon fick ett samtal från sjukhuset: Den 12-åriga dottern, som verkligen borde ha varit hemma, var på sjukhus med allvarliga skador. Flickan hade bland annat hjärnskakning och bruten ryggrad.

Hon hade försökt ta en selfie högt uppe på en lyftkran.Det här är en ny sak som många håller på med och många har redan dött. För att inte nämna de icke-dödsolyckor som inträffat när folk har försökt att ta extra djärva bilder. Man hör nämligen sällan om dessa olyckor om de inte visas på nyheterna.

Bilderna får tusentals med gilla-markeringar.

I videon nedan kan du se några av de farliga stuntsen.Och som i historien med den 12 åriga flicka kan saker hända snabbt. Ett ögonblick av ouppmärksamhet kan vara tillräckligt för att någon ska dö.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!