Du behöver bara 1 ingrediens för att få en underbart fin hy!

8799

Vi vill alla ha en hälsosam, ren och skön hy. Några av de mest ledande orsakerna till kvaliteten på och texturen på vår hy är stress, brist på sömn, dålig näring, förorening, skador från solen, överdriven rökning och alkohol.

I denna artikel kommer vi att visa dig hur du rengör huden på ett naturligt sätt med endast en ingrediens:

Citron
Du applicerar färskpressad citronsaft i ansiktet och låter det vara kvar i 10 minuter. Tvätta sedan av med kallt vatten. Upprepa detta varje dag och efter några veckor kommer du att se resultaten.Gurkmeja
Det är ett perfekt antiseptiskt medel som hjälper till att minimera ärr och andra märken. Gör en pasta med gurkmeja och vatten och applicera den på din hy. Tvätta av efter 30 minuter med ljummet vatten.

Aloe Vera
Du kan använda aloe Vera gel. Applicera det på ditt ansikte med en bomullstuss och skölj av det efter 20 minuter.

Bikarbonat
Du blandar en tesked bikarbonat med en tesked vatten. Massera in det i ditt ansikte.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!