Har du huvudvärk? Lägg ett bananskal på pannan! Effekten kommer att överraska dig!

944

Migrän är en kronisk sjukdom som resulterar i återkommande måttlig till svår huvudvärk. Migrän kan vara mycket smärtsamt och kan hindra dig från dagliga sysslor.

Symptomen kan pågå upp till 72 timmar. Migrän är ofta, men inte alltid möjligt att skilja från andra typer av huvudvärk eftersom det ofta ger dunkande och pulserande smärta, i motsats till åtdragning och spänningar. Den är ofta ensidig. Huvudvärken kan förvärras av rörelse.

Symptomen är bekant för många, förutom huvudvärk ingår illamående, ljuskänslighet, smärta i nacke och rygg. Det finns många mediciner du kan köpa över disk, såsom acetylsalicylsyra och liknande men ofta fungerar de bara delvis eller inte alls.Lyckligtvis finns det andra saker du kan göra för att minska huvudvärk och få dig tillbaka i toppform.

Bananskal och kall kompress
Applicera en kall kompress på huvudet och halsen när du har migrän smärta. Lägg till ett bananskal på pannan med is. Huden tar upp kalcium och du kommer att må bättre.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!