Busschauffören upptäcker en student som är på väg att begå självmord – Med en fråga lyckas han vända hennes tankar!

1822

Darnell Barton, en busschaufför i Buffalo, USA hade precis plockat upp passagerare längs sin vanliga runda, när han märkte något konstigt. När han körde över en bro, såg han en ung kvinna som klättrade över räcket. Hon stod utanför och stirrade ner på bilarna som rusade förbi.

Han var osäker på om hon var en fara för sig själv, men beslutade att gå ut till henne. Hade det inte varit för det skulle det har gått mycket annorlunda den dagen.

Busschauffören stannade bussen i mitten av vägen och skrek åt den unga kvinnan. Tveksamt tittade upp på honom, men flyttade snabbt blicken tillbaka mot vägen nedanför. Busschauffören insåg att det var dags att agera.“Kan du inte komma tillbaka på den här sidan av räcket?”, Säger föraren medan han går ut ur bussen.

Därefter säger han: “Det ser ut som om du har en dålig dag. Kan jag få ge dig en kram? ”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!