Så HÄR hjälper du dina lungor naturligt att läka med ett te!

2148

Oregano är en viktig kulinarisk och effektiv medicinsk ört som redan användes under antiken. Den sägs ha många kraftfulla hälsoeffekter på grund av dess potenta antioxidanter, antibakteriella, anticancer och antiinflammatoriska egenskaper.

Oregano är rikt på vitaminer som A, C, E och K, fiber, kalcium, niacin, mangan, folat, magnesium, järn och karotenoiderna lutein zeaxanthin och kryptoxantin.

Hur man använder Oregano för medicinska förmåner?Du kan använda oregano på många sätt för att behålla dess fördelaktiga effekter. Du kan använda antingen torra eller färska löv av oregano och göra ett te eller så kan du ta det som tabletter.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!