Det här är varför du ALDRIG ska sova med mobiltelefonen i sängen!

1971

Vi lever i en tid där mobiltelefoner har blivit något man nästan är beroende av. Oavsett var människor är eller vad de gör, är de aldrig långt borta. Detta har uppenbarligen negativa sidor. Till exempel, finns det vissa människor som är beroende av att ta hundratals selfies varje dag att det har förklarats som en psykisk störning.

Social interaktion har påverkar oss dagligen. Titta bara omkring dig om du är på ett café eller en restaurang. Människor sitter runt bordet och stirrar på var sin mobiltelefon. Vad hände med att prata med varandra?

Många av oss har också skapat ett behov av att sova med sin mobiltelefon. Antingen för att de bara måste vara i närheten av den, eftersom de använder den som väckarklocka, eller för att de somnar med den i knät. Detta kan få katastrofala resultat.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!