Drick det HÄR varje morgon för att ta del av dess unika hälsoegenskaper!

1563

Att utnyttja de helande egenskaperna av saltvatten genom att helt enkelt tillsätta 2 tsk havssalt (inte vanligt bordssalt) till 1 liter ljummet vatten och röra om eller skaka tills du inte längre ser några saltgranulat i glaset eller burken är något som många inte gör men borde göra.

Drick allt av lösningen på fastande mage, direkt på morgonen, sju dagar i sträck.
Efter en vecka bör du sluta och vänta en vecka, och sedan kan du upprepa det varannan vecka därefter. Dessutom kan du också göra en större sats i förväg genom att fylla en med saltvattenblandningen.

De korrekta förhållanden av salt till vatten är ½  tesked till 8 dl varmt vatten.
Var noga med att inte överskrida detta mått eftersom för mycket salt kan ha negativa effekter, särskilt för dem med högt blodtryck, och kontrollera alltid med din läkare om du har några frågor. Det kan smaka lite för mycket salt för din smak kanske, men din kropp kommer att tacka dig i slutändan!Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!