Nästan ALLA kvinnor gör de här misstagen när de är i en relation!

6345

Det är en myt att människor faller vid första ögonkastet, och att deras kärlek är evig. Detta är dock inte hur någon skulle bygga ett hus, göra karriär eller återhämta sig från en sjukdom.

Jag tror att det är kvinnan som gör relationen. Vet du varför jag inte ger råd till killar? Eftersom som regel, vill män bara att jag ska bevisa att kvinnor har fel. Det är allt de förväntar sig av en psykolog. Jag tror att män bara reagerar på kvinnor. De reagerar inte på samma sätt till en psykolog. Den enda anledningen till att jag arbetar med kvinnor är därför jag tror att när kvinnan förändras, förändras också människans förhållande med henne.

I den här artikeln hittar du de sju vanligaste felen som jag har haft att göra med.

1. Du föreläser för mycketDet huvudsakliga misstaget i relationer är att alltför många diskussioner initieras av kvinnan. Jag menar inte tomt prat. Jag menar när, i stället för att förklara varför hon känner sig nere, säger hon: “Jag ska berätta hur man gör det! Jag vet! Du har inte en aning, du bara … “och så börjar hon föreläsa. Låt oss säga att det är i bilen när han inte kan komma undan; hela resan driver hon honom galen om någon liten sak som inte ens är viktig. Sen kommer de hem, äter, går till sängs, har sex och på morgonen börjar cykeln om igen.

2. Du kastas från den ena ytterligheten till en annan

Kvinnor gör ett annat misstag. De svänger från att vara “tillgänglig” till att vara “helt otillgänglig”.

Det finns två punkter att notera här:

  1. När en kvinna alltid är tillgänglig sin partner för intimitet, oavsett hur han beter sig, förlorar hon värde både i sina egna ögon och i hennes partners.
  2. När en kvinna fungerar som en tuff ledare eller “Mamma” i familjen, förlorar hon sin sexuella attraktionskraft. Det beror på att i en mans huvud är “Mamma” och “sex” helt olika saker. Han älskar “Mamma”, men han måste hitta en annan kvinna för sex.

En kvinna är en kombination av en flicka och en mor. Tillsammans utgör dessa två faktorer en lugn och harmonisk kvinna som vet hur man ska vara flexibel. Mamma kan inte vara flexibel eftersom hon alltid oroar sig om något och hon måste ha rätt. En flicka, å andra sidan kan vara flexibel bara för att hon är korkad.

När en kvinna lär sig att förstå sina egna känslor, lär hon sig vad glädje är, och hon lär sig att hitta sätt att nå detta tillstånd.

Kvinnor väntar på att en man ska komma och göra något, och göra saker rätt. Saker kommer inte att bli rätt. Det beror på att vara älskad är ett grundläggande behov. Vi kan bara inse grundläggande behov oberoende. Om en kvinna inte kan uppfylla sina egna grundläggande behov oberoende, kommer hennes missnöje bara växa.

Detta kommer att ske även om det verkar som om hon gör det rätta, och mannen beter sig som de gör i tidningar. Hon kommer inte att känna något. Detta kommer att leda till slutet av relationen.

3. Du tjatar för mycket

Kvinnor försöker ofta få mannen att uppmärksamma det faktum att de inte har levt upp till deras förväntningar. De kan säga påståenden som “Du är lat! ‘När ska det sluta?'”Du tjänar inga pengar.” “När kommer du att ta ett beslut? Att anta denna position och tjata på honom kommer att göra honom till en “katt” som aldrig kommer att vilja gå i den riktning du försöker få honom. Det finns en allegori som illustrerar detta; låt oss ta en tiger och slå honom med en toffel varje dag. Vi talar om för honom att han inte är stark och att han inte är en tiger. Hur kommer denna tiger bete sig?

Jag föreslår kvinnor använder fraser som “Vet du hur ledsen jag känner mig? eller “Jag är mycket upprörd eftersom när jag förklarat för dig hur viktigt detta är för mig, så hoppades jag att du skulle förstå”. Genom att göra detta, så delar kvinnan ansvaret med mannen för hennes tillstånd . Det är mycket viktigt. Detta beror på att kvinnor förväntar sig ansvar. Han är en varelse som inte gillar personligt ansvar, och det är mycket lättare för en medlem av det “starkare könet”  att få kvinnan att känna sig bekväm nu än att ta ansvar för hennes olycka senare.

4. Du känner inte igen vad lycka är

Jag har arbetat inom detta område i 15 år, och under en lång tid förstod jag inte varför flickor med helt olika status, ålder, erfarenheter och uppfostran gör exakt samma misstag.Vad jag förstår är att föräldrar har ett stort ansvar. De bör ge sina döttrar upplevelsen av lycka, så att de kan identifiera sig i samhället senare. Ingen lärde mig att känna mig lycklig. Så när en flicka börjar vuxenlivet, vet hon inte vad lycka verkligen innebär . Hon vet fragment av denna känsla från när hon bekräftades för något; bra betyg i skolan, gott uppförande och så vidare. Så hon börjar vuxenlivet utan att veta vad lycka är och hon möter en man som säger “Jag är lycka”, så hon tar honom hem. Två eller tre år passerar och hon känner inte denna lycka.

Huvuduppgiften för föräldrarna är att förmedla till sina barn vad lycka är. Så om en kvinna vårdar och odlar en känsla av lugn glädje i sig själv, slår hon två flugor i en smäll.

5. Du använder inte dina barn för att få tillgivenhet

Jag har en bekant med en 3-årig dotter. När hon kommer fram till honom, visar hon sin tillgivenhet mot honom direkt. Denna flickas beteende dikteras till stor del av naturen. Om en vuxen kvinna alltid uppträder på samma sätt så skulle en man inte ha någon chans att förbli likgiltig för henne . Men vad händer med detta beteende när vi blir äldre? Varför är det så att när en kvinna påbörjar en ny relation, så måste mycket tid passera innan hon visar några tecken på att hon är färst? När hon var ett barn, så kom detta naturligt. Varför behöver hon lära sig detta beteende på nytt igen?

Detta är försiktighet. Erfarenheterna från tidigare relationer. När en kvinna har blivit lurad tre gånger, börjar hon att tänka “Han kanske inte vill ha mig? Han kanske försöker driva mig bort?

När jag håller honom hårt, och säger söta ord till honom, kan han inte gå sin väg utan att titta och känna sig dålig. Det är samma sak med våra barn. Den första sak att tänka på är hur viktigt det är att acceptera sina känslor. Du måste tala om för henne att du också skulle ha gråtit i hennes situation. Du måste sympatisera . Ett sätt att göra detta är att låta barnen veta att ingenting är fel med dem. Du måste säga “Vad som än händer, är jag här för dig”. Du måste också låta bli att föreläsa för dem.

Väldigt många människor säger “Vad som än händer, är jag här för dig, men när jag var i din ålder …” och sedan börjar de föreläsa …

6. Du låter inte honom prata

Män ska lära sig att prata. När de inte pratar, känner kvinnor sig oönskade. Problemet är att män gör sina planer ensam och inte diskuterar dem med kvinnor. Om han säger “Jag ska till jobbet idag så att om tre år kan vi köpa ett hus” så kommer hon glatt stödja honom. I en mans ögon, om han bor med henne och kommer hem och äter sin soppa, så innebär det att han älskar henne. Men kvinnor förstår inte detta. Kvinnor frågar “Vad ska jag göra? Han tittar aldrig på mig, kommer hem sent och sover i ett annat rum? När jag frågar män om detta svarar de “jag är med henne, eller hur? Allt är okej! Du måste prata med kvinnor. Du måste säga “jag är trött, kan du laga mat till mig? ” Detta kommer att göra henne lycklig.

Hur kan du få en man att förstå att han måste prata med dig?

Saken är den att kvinnor ser detaljer. Det vill säga, att de bygger en allmän bild av vad som händer baserat på fragment. Män brukar bara se helheten. När en kvinna gör något och sedan frågar en man “vad tycker du?” Exploderar det i hans huvud. Han tror att om han inte säger det rätta kommer han starta ett bråk. Jag vet en bra lek; När en man ber dig att göra något, låt oss säga att han frågar vart hans skjorta är eller han ber dig att göra lite te, säg följande “säg tre små ord som betyder mycket för mig, så ska jag tala om vart din skjorta är “eller” säg fem gulliga ord så kommer jag göra den godaste koppen te någonsin åt dig. Det kan ta lite tid att lära din man att prata med dig så här. Efter en stund kommer han att börja göra det på eget bevåg.

7. Du ser inte din egen skönhet

Varför tillbringar en kvinna timmar framför spegeln innan hon går ut, för att se vackrare ut för främlingar på gatan, när hon inte kan hitta tid att göra sig vacker för hennes man hemma? Detta händer eftersom kvinnor oroar sig för den allmänna åsikten. Hennes man är redan vid hennes sida. Hon sätter ett mycket större värde på kommentarerna från andra människor som berättar för hennes man att han har en vacker fru än berömmet från sin egen man.

Detta är inte en sund inställning, och det bör utrotas.

Enkla tekniker för att vara lycklig:

  • Tänk “Vad kan jag göra för mig själv idag för att bli glad?”
  • Promenera 4 kilometer per dag. Du ska inte tänka”Jag kan gå en sträcka här, och en annan sträcka senare”. Du måste gå hela sträckan på en gång.
  • Drick vatten! Tvätta depression ur kroppen.
  • Tänk “Jag duger!” så mycket som möjligt.
  • Kort och sagt – gör vad du vill göra på morgonen. Så har dagen en bra start.
  • Och ytterligare ett gott råd; gör absolut ingenting en gång per vecka. Ingenting alls. Bädda inte sängen, gå inte på gymmet eller nånting annat. Detta är en mycket viktig procedur.

Liksom många människor, har jag varit i Tibet för att hitta svaret på vad lycka är. Jag hittade inte dem. Det var kallt där och jag var hungrig och rädd. Jag var där i tre veckor, och en gång i veckan kunde jag ställa en gammal munk en fråga. Mitt svar på vad lycka är; att det inte finns några garantier. Världen är instabil. Allt kan ändras när som helst. Om jag inte tar den maximala jag kan från livet idag, kommer jag att ångra det i morgon.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!