Vill du bli av med dina leverfläckar? Då ska du göra det HÄR!

4028

Den viktigaste frågan med de små hudutväxterna är något människor tycker är fult och oattraktivt. Det är därför de ofta letar efter sätt att bli av med dem för gott och tillgriper några ganska ohyggliga sätt att göra detta. Folk har försökt att skära och binda dem och frysa dem. Även om dessa metoder ofta fungerar, måste de göras av en utbildad läkare eller sjuksköterska under rena, sterila förhållanden. Om inte, riskerar patienten att få infektion, permanent ärrbildning, eller ännu mer allvarliga medicinska problem.

I stället för att själv stympa eller spendera en massa pengar på besök hos läkare, finns det en mycket mindre drastisk och mer prisvärt sätt att enkelt ta bort leverfläckar själv i ditt eget hem. Denna avlägsnande metoden innebär bara en enkel sak: äppelcidervinäger. I den medföljande YouTube-video förklarar Dr. Doug Willen exakt hur man ska behandla leverfläckar med en åtgärd hemma.

Här är steg för steg av den information han beskriver:
1. Ta en flaska äppelcidervinäger och använda den för att grundligt blöta en bomullstuss.
2. Gnid bomullstussen ovanpå huden minst 2-3 gånger per dag.
3. Gör detta varje dag under en vecka eller längre om det behövs. Allteftersom tiden går, ska leverfläcken börja mörkna tills den slutligen blir svart och faller av.