Fyra läkare ber henne att ta det lugnt, men hon vet att de har fel. Den femte läkaren bekräftar hennes misstankar!!

19998

Vi lever i en digital värld där vi kan hitta svaret med bara en snabb Googlesökning. När vi märker att något på vår kropp förändras eller hälsan blir sämre, vänder sig många till Internet för att hitta svaren.

Många väljer också att bara låta saker ta sin tid och hoppas att det blir bättre. Men om det blir värre, sök alltid upp en läkare. I januari 2016 sökte den 23-åriga Rachael Sawka från Winnipeg, Kanada, upp sin läkare. Hon hade en liten klump på nacken. Läkaren tittade på den och sa att det inte var något farligt. Men vad det egentligen handlade om var något mycket värre.

Se själv i videon här nedanför:Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!