Kvinnan sov med sin mobiltelefon i sängen. En natt vaknade hon av en ihärdig smärta i armen! Nu vill hon varna ALLA!

11310

Melanie Tan Pelaez kommer från Australien. Hon delade ett foto på Facebook som en varning om vad som kan hända om du sover med din mobiltelefon i sängen.

Den unge kvinnan vaknade med grymma brännmärken på armen. Hon hade sett filmer på sin nya iPhone 7 medan hon låg i sängen. Telefonen låg samtidigt på laddning, kvinnan somnade medan hon tittade på filmen.

Den 34-åriga kvinnan skriver på Facebook:– Jag köpte nyligen en iPhone 7. Genom en slump, somnade jag med telefonen i sängen medan den laddades. Jag vaknade plötslig av smärta, det kändes som om någon stack mig med tusen nålar och jag hade svårt att andas.

Detta är en bild hur hennes arm såg ut. Var försiktig ..

Jag har använt iPhone länge och jag har aldrig haft några problem eller bekymmer, så det var väldigt läskigt och inte minst en besvikelse att en sådan sak kunde hända.

DELA gärna den här artikeln för att varna andra!