Mamman lämnade mannen och deras lilla barn. När vi får veta anledningen är det svårt att hålla tillbaka tårarna!

4322

En pappa kom hem efter en ansträngande dag av arbete. Han vill bara titta på fotbollsmatchen utan att behöva stå ut med barn som skriker eller gör hushållssysslor. Men denna dag, kan hans fru inte ta det längre och lämnar honom. Hans värld rasar samman när han lämnas ensam med sina barn. Det här är hans ord:

”Min kära,

För två dagar sedan bråkade vi. Jag kom hem trött från jobbet. Det var 20:00 och allt jag ville göra var att sitta och titta på matchen.När jag såg dig, utmattad och på dåligt humör. Barnen bråkade och den minsta grät medan du försöker få honom att sova.

Jag bara skruvade upp TV-volymen.
”Det skulle inte döda dig att hjälpa till en bit och bli mer delaktiga i barnens uppfostran,” sa du upprörd .

Jag svarade ilsket: ”Jag har tillbringat hela dagen med att arbeta så att du kan stanna hemma .”

Argumenten gick på och på. Du grät eftersom du var arg och trött. Jag sa grymma saker till dig. Du skrek,att du inte kunde ta det längre. Du stormade ut ur huset gråtandes och lämnade mig ensam med barnen.

Jag var tvungen att mata barnen och få dem redo för sängen. Nästa dag när du fortfarande inte hade kommit tillbaka var jag tvungen att be min chef om ledigt för dagen för att stanna och se efter barnen.

Jag upplevde vredesutbrott.

Jag upplevde att jag behöva springa runt hela dagen utan att ens kunna läsa tidningen.

Jag behövde värma upp mjölk, få barnen klädda och städa köket, allt på samma gång.

Jag kunde inte att sitta fint vid ett bord för att njuta av en avslappnad måltid i min egen tid, eftersom jag behövde ta hand om barnen hela tiden.

Jag blev så psykiskt och fysiskt utmattad att allt jag ville göra var att sova 20 timmar i sträck, men jag var tvungen att vakna efter tre timmar efter att jag somnat eftersom den minsta grät.

Jag gjorde det bara i två dagar.

Jag förstår din trötthet.

Jag förstår att det är mycket uppoffringar.

Jag förstår att det är mer ansträngande än att vara bland företagets höjdare i 10 timmar och göra ekonomiska beslut.

Jag förstår de uppoffringar du gör genom att inte gå ut med dina vänner, träna eller sova hela natten.

Jag förstår hur svårt det kan vara, låsas upp och att behöva ta hand om barnen medan känslan om att inte veta vad som händer utanför.

Jag förstår också att du blir upprörd när min mamma kritiserar ditt sätt att uppfostra våra barn, eftersom ingen vet vad som är bäst för barnen än deras egen mor.

Jag skriver det här brevet inte bara så att du vet att jag saknar dig, men också för att jag inte vill att det går en till dag utan att jag talar om det här för dig:

”Du är mycket modig, du gör det bra och jag beundrar dig. ‘”

Detta känslomässiga brevet har delats på Facebook mer än 110.000 gånger. Till alla de mammor som ser efter oss och göra så mycket för oss, även om vi ibland tar för givet, är detta brev till dig. Tack från botten av våra hjärtan!

DELA gärna det här underbara brevet med alla du känner på Facebook!