Den lilla flickan vägrar att äta hennes hamburgare på restaurangen. Det servitrisen gör då är FANTASTISKT!

950

Anna hennes sjuåriga syster, Arianna på lunch på Chilis i Midvale, Utah i USA. Arianna är autistisk, så hon gillar att saker ska vara i en viss ordning vid vissa tidpunkter.

Cheeseburgare är Arianas favoritmat, så när deras servitris kom var Arianna klar med sin beställning. Men så snart hamburgaren kom märkte Anna att hennes lillasyster vägrade att börja äta vilket var konstigt och inte alls likt Arianna.

“Varför vill du inte äta?” Frågade Anna. Arianna sa: “Den är trasig. Jag behöver en som är hel.Anna insåg då att ostburgaren hade skurits på mitten, och var därför “trasig” i sin lillasysters ögon.

När servitrisen kom tillbaka till deras bord, bad Anna om en annan ostburgare och förklarade att Arianna har autism. “Jag sa till Lauren, som servitrisen hette att jag visste att det lät dumt, men om vi bara kunde beställa ytterligare en hamburgare så betalade vi gärna för den andra eftersom det inte var något fel med den.

Servitrisens reaktion på den udda begäran var helt otroligt, och det är något Anna aldrig hade väntat sig …

1

“Jag vill dela den erfarenhet som min 7 år gamla autistiska syster och jag hade idag på restaurangen Chili i Midvale. Arianna, min lillasyster ville inte slösa någon tid när vår servitris, Lauren hälsade oss välkomna till vårt bord.

Arianna beställde omedelbart sin ostburgare med pickles, pommes frites och chokladmjölk.

Lauren log och sa; “Okej! Jag kommer strax tillbaka med din chokladmjölk!”

När vi fick vår mat undrade jag varför Ariana inte ville röra hennes ostburgare, men började äta sina pommes frites. Jag frågade henne: “Arianna ska du inte äta din ostburgare?”

Hon sa lugnt: “Nej, jag vill inte det. Ostburgare är hennes favoritmat så detta beteendet var mycket underligt.

Så jag frågade henne: “Varför vill du inte äta?” Hon svarade då: “Den är trasig. Jag vill ha en annan. “Då gick det upp för mig varför hon inte ville äta. Hamburgaren hade skurits på mitten.”

2

Lauren var så söt och bara log och gick till Arianna, och sa till henne “Jag tog en trasig ostburgare av misstag?! Vet du vad, jag ska hämta en ny!” Det var så fint gjort.

3

“Ett par minuter senare kom hon tillbaka till vårat bord med en ny hamburgare”

4

Tack vare hur personalen reagerade så blev allt bra och dagen var räddad.

Tyckte du om det här? DELA i så fall gärna med dina vänner!