När flickan föddes såg de något speciellt i hennes panna. Vad det är chockar ALLA!

3764

Poppy-Raes föräldrar, Liam Scaife och Jade Sparham var inledningsvis oroliga när de såg det röda märket i hennes panna. Tack och lov så försäkrade parets läkare att det var ofarligt, och bara var ett födelsemärke.

Deras bekymmer slutade inte där, dock. “Först oroade vi oss att Poppy-Rae skulle bli mobbad när hon växte upp,” säger Jade . “Men nu har vi insett att hennes födelsemärke är det som gör henne unik, och det gör henne vackrare för oss båda.”

Se det unika hjärtformade födelsemärket i hennes panna.1

Födelsemärket påminner Jade och Liam om deras kärlek till varandra. Jade säger: “Om Liam och jag någonsin bråkar, behöver vi bara titta på Poppy och påminnas om hur mycket vi verkligen älskar varandra.” Hur sött är inte det?

2

Det är inte säkert att födelsemärket kommer att vara kvar hela hennes liv.

3

Det kan vara ganska vanligt med den här typen av födelsemärken men de försvinner när barnet är 4-5 år gammalt.

5

Har du någonsin sett något liknande? Har du ett barn med en unikt födelsemärke?

Tyckte du om det här? DELA i så fall gärna med dina vänner!