De frågar den över 100 år gamla damen vad hemligheten till ett långt liv är. Hennes svar är OTROLIGT!

971

För ett år sedan, avslöjade Skottlands äldsta dam hennes hemlighet för ett långt och sunt liv. 109-åriga Jessie Gallan börjar varje morgon med en trevlig skål med gröt. Och sedan kommer hon till det viktigaste att vistas långt från män.

”De är helt enkelt mer besvär än de är berättigade till” säger hon. Gallan lämnade hemmet vid 13 års ålder och började arbeta.

Aldrig gift, vägrade den märkliga damen att förlita sig på någon annan än sig själv.”Hon är helt fantastiskt”, sade en anställd på vårdhemmet där Gallan är bosatt. Även i sitt andra sekel av liv, frodas Jessie. Dessutom går hon ofta i kyrkan och har sina motionspass.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!