Gör de här enkla övningarna på kontoret för att slippa gå till gymmet någonsin!

412

Många människor förknippar att träna magmusklerna med fåfänga. Men visste du att starka magmuskler har en betydande fördel, förutom ett att det ser snyggt ut?

Tränade magmuskler hjälper nämligen ryggen och gör dig mindre benägen att få ryggsmärtor . Du kanske tror att “det är absolut omöjligt att börja med situps!” Men magmusklerna kan tränas utan behovet av många situps.

De flesta av oss sitter större delen av dagen på en stol, särskilt om du har ett kontorsjobb . Men det passar utmärkt för att göra några enkla övningarna medan du sitter på din stol!Tränaren Denise Austin visar hur du enkelt kan utföra fem övningar som stärker magmusklerna och bränner bort fett runt midjan. Perfekt för dem som tillbringar en stor del av dagen sittande.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!