Hon gick ner över 50 kilo bara genom att göra den här lilla förändringen i sitt liv!

2731

Fetma är allt vanligare och orsakas av dålig mat eller motionsvanor . Övervikt i unga år leder till hälsoproblem och andra psykiska problem. Det är mycket lätt att bli mobbad för sin vikt, särskilt i unga år, det är något Kate har 25 års erfarenhet av. Hon vägde 120 kg – och åt mer och mer, som förvärrade hennes situation.

Kate visste inte vikten av en sund och balanserad kost. Hon åt så mycket som hon kunde, och ofta godis och andra ohälsosamma livsmedel.

kat1Varje år ökade hennes kropp 10 kg, och den skulle fortfarande göra det om hon inte hade beslutat sig för att göra en förändring. Hon åt hela tiden, på alla dygnets timmar.

Det var när hon började att utveckla hälsoproblem som Kate insåg hur mycket hon behövde ändra på sin livsstil. Hon ville ha en förändring och den enda som kunde göra något åt det var hon själv.

“Den första veckan på diet, tappade jag 8 kg. Jag laddade ner ett program där jag kunde hålla ett öga på hur mycket och vad jag åt, och efter den första månaden var jag nere under 100 kg “, säger Kate.

kat5

Den unga kvinnan är stolt; det är en påminnelse om hur långt hon har kommit. Kate väger nu 75 kg och hon är stolt över resultatet. Hon slutade sitt tidigare jobb och arbetar nu som personlig tränare i Crossfit. Hennes berättelse är en inspiration för människor som söker hjälp.

“Om jag gjorde det, kan vem som helst göra det.” Det handlar om viljan att göra något sådant, och det är inspirerande att se Kates förvandling. Vägen dit var inte lätt, men det var något hon var tvungen att göra för att få kontroll över sig själv.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!