Den lilla flickan föddes utan armar och blev lämnad av sina föräldrar. Men se hur hon ser ut idag!

1799

Varje blivande förälder vill att deras barn ska visa sig vara helt frisk och ”normal”. Men som vi alla vet, så fungerar inte alltid saker och ting på det sättet, och en del föräldrar kan inte hantera det.

Det är vad som hände när Vasilina föddes utan en vänsterhand och bara två fingrar på sin högra hand. Hennes mamma ville inte ha henne, eller ens titta på henne när hon märkte dessa missbildningar … men Vasilinas berättelse var långt ifrån över.

Vasilina Knutsen föddes i Swerdlowsk, Ryssland i mars 2015. När dom såg att hon bara hade två fingrar på sin högra arm och saknade sin vänstra arm helt beslutade Vasilinas föräldrar att lämna bort henne för adoption. Hon adopterades slutligen av en kärleksfull familj … men hennes kamp var långt ifrån över.

Elmira och Chris Knutsen är båda från Moskva. Elmira är född i Ryssland, men eftersom Chris föddes i USA var adoptionsprocessen komplicerad.

Det beror på att i december 2012 antogs en lag i Ryssland som gjorde det olagligt för amerikaner att adoptera ryska barn. Förbudet var även utvidgat till alla länder som tillåter samkönade äktenskap.

De Knutsens tvungen att gå igenom en hel del korgen att se till att de skulle kunna anta Vasilina. Så småningom, de gjorde det genom plågsam process, och Chris och Elmira kunde inte vänta med att ta med sig nya flicka hem.

Det är svårt för barn, särskilt med funktionshinder att adopteras i Ryssland. Just nu finns det cirka 100 tusen ryska barn i systemet som ännu inte fått ett hem. Barn med funktionshinder kommer med sannolikhet att tillbringa hela sitt liv i olika institutioner.

Elmira och Chris redan har tre pojkar sedan innan, varav en av pojkarna har en psykisk sjukdom. Med hans och Vasilinas handikapp blir familjen ofta illa bemötta när de är ute offentligt. ”Människor stirrar faktiskt, gör korstecknet och springer iväg … det händer ganska ofta,” säger Elmira.

Lyckligtvis har Knutsen familjen lärt sig att leva med dessa okunniga reaktioner. De är bara glada att ha en sådan underbar familj! Som ni kan se, har lite Vasilina redan massor av talang.

 Det är så underbart att Vasilina adopterades av en sådan speciell familj.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!