Den lilla flickan hittar något på golvet och stoppar det i munnen. Bara en timme senare är hon död! Nu varnar hennes föräldrar ALLA!

2590

Varje förälders största rädsla är att något dåligt händer med deras barn. Oavsett om det är att få ont, eller ännu mer skrämmande … att de dör. Tyvärr är detta precis vad dessa föräldrar från Oklahoma var tvungna att ta itu med när de i ilfart körde deras barn till sjukhuset .
Deras barn blev helt plötsligt blått i ansiktet och började hosta upp och sedan kräkas blod. När läkarna studerade resultatet av röntgen, fann de ut att orsaken till barnets död var alltför vanligt.

1

Tvååriga, Brianna Florer.

Det började nog oskyldigt: Tvååriga Brianna Florer fick en lätt feber. Hennes föräldrar, Brian och Stephanie Florer, trodde inte att det var något ovanligt tills deras dotter började bli blå och sedan kräktes upp blod. Vid inspektion av röntgenresultat insåg läkarna att den unga flickan hade svalt ett knappbatteri som var mindre än en krona.2
Detta kan bränna genom matstrupen och omgivande blodkärl, vilket potentiellt kan vara en dödlig skada som kan ske inom ett par timmar eller ibland mindre.

3

Det är viktigt att hålla barn ifrån batterier.

4
Enligt Daily Mail, fanns det 11,940 fall av barn som svalt batterier från 2005 till 2014.” bara i England!

Gemma Espejo-Degraphs 20 månader gamla dotter, Amelie var på sjukhus i maj 2014 efter att hon hade svalt ett litiumbatteri , den lilla flickan hade ett 11cm ärr i hennes matstrupe.

5

Fasansfulla inre brännskador innebar att hon fortfarande var i riskzonen för en dödlig blödning och skulle behöva utstå en rad ansträngande operationer för att åtgärda skadan.

6

Ammar (höger) och Fatima Noorwalis (vänster) 13 månader gamla Wsam Noorwali (bilden) dog i augusti 2012 från inre blödningar efter ett batteri korroderade en artär i magväggen.

Det tar bara en sekund för ett barn att äta något farligt.

DELA gärna den här viktiga varningen med andra föräldrar!