Hur ser ditt lillfinger ut? Längden kan säga något mycket viktigt om din personlighet!

747

Enligt vissa antika avläsningstekniker av händer kan våra lillfingrar säga en hel del om vår personlighet. De viktigaste faktorerna för fingeranalysering är form och längd.

Kort finger
Kort finger kan inte nå till leden på ringfingret. Människor som har kort lillfinger är reserverade och blyga. De vill inte ta risker och de är rädda för att följa sina drömmar.

shortNormalt finger
Normal finger når leden på ringfingret. Personer med normalt finger är mycket hårt arbetande och är öppen sinnade. De är kommunikativa och kreativa människor. Om du har vänner med normalt finger så har du mycket tur!

Långt finger
Lång finger kan nå över den första leden på ringfingret. Folk med långt lillfinger är charmiga, artiga, karismatiska och passionerade. De vill ha uppmärksamhet och kärlek.

normal

Samma längd som ringfingret
Om du har lika långt lillfinger som ringfingret är du en mycket ambitiös person. Du har stora drömmar och du gör allt för att nå dem.

Lågt placerad
De lågt placerade lillfingret är lägre än roten av de andra fingrarna. Folk med detta finger älskar de små sakerna i livet. De vill vara omkring deras familj och vänner.

low

Fyrkantig form
Kvadratformade fingrar är när den första delen av fingret påminner om en rektangel och dess spets är platt. Folk med de fingret är mycket känsliga och kränkande. De är ärliga och intressanta människor fulla med bra idéer. De föds till att vara ledare.

Taggiga
Personer med ett taggigt finger har en spetsig spets och de är oftast kända för sitt otroligt offentliga framträdanden och goda skrivkunskaper. De har en lösning för varje problem och de kommer alltid att hitta ett sätt att hjälpa dig.

Böjd
Et böjt finger är oftast när fingret är böjt över de andra. Personer med böjda fingrar är fredsmäklare. De vill inte ha konfrontationer och konflikter.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!