Deras nyfödda barn föddes med ett konstigt födelsemärke. 28 år senare chockar hennes utseende läkarna!

2550

När Marissa Dees föddes, var läkarna fullständigt förbryllade av hennes utseende. Inte bara hade de aldrig sett något liknande tidigare, de sa också till föräldrarna att hon inte skulle överleva natten.

Marissa diagnostiserades med en medfödd melanocytisk nevus, ett mycket sällsynt tillstånd som orsakar mörk och hårig hud då leverfläcken tränger igenom huden och lägger sig runt ben och vävnad. Eftersom den drabbade huden satte henne i riskzonen för ett dödligt melanom, började hon genomgå frekventa operationer vid bara 6 månaders ålder!

Under hela sin barndom blev Marissa mobbad över sitt utseende. Hennes kamrater kallade henne vid hemska namn och spred rykten om att hon var hälften hund. Hon var tvungen att täcka sin hud så gott hon kunde.Under årens lopp har den nuvarande 28-åriga hemmafrun från Florida haft över 30 operationer för att befria sig från den håriga svarta “leverfläcken” som sträcker sig från topp till tå. Som resultat säger hon att hon nu ser ut som ett brännoffer bakifrån.

I april 2017 gick Marissas vän bort av samma sjukdom. Det var den väckarklockan hon behövde för att få ett helt nytt perspektiv över sin situation.

Marissa började visa upp sig framför kameran … och i sin tur har hon inspirerat människor över hela världen, samtidigt som det väcker medvetenhet om detta farliga tillstånd.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!