Åttaåringen slutade plötsligt att andas. Men se vad polisen hittade i hans strumpor!

1252

I slutet av januari i år ringde en desperat far alarmcentralen i Ohio, USA. Hans 8-årige son hade slutat andas och han var blå om sina läppar. När ambulansen kom fram fann de fadern som desperat försökte återuppliva sonen med hjärt och lungräddning.

Lyckligtvis kunde de få honom att börja andas och de tog honom direkt till sjukhuset.

Pixabay

Först på sjukhuset förstod de vad som hade hänt. I en av pojkens strumpor hittade de en påse med heroin och receptbelagd medicin skriver Washington Post. Pojken hade tagit en överdos av heroin.Hur detta hade hamnat i pojkens strumpa är oklart, men i förhör med polisen erkände fadern att han använt droger hemma tidigare på dagen.

Både mamman och pappan greps på sjukhuset och åtalades senare för att sätta en annan person i fara.

Föräldrarnas användning av droger hemma, precis framför ögonen på den lilla pojken, har väckt mycket reaktioner, och vissa tror att det är möjligt att barnet trodde att läkemedlet var ofarligt att äta.

Lyckligtvis överlevde pojken, och enligt CBS News kommer han att bli helt frisk.

DELA gärna den här artikeln så att fler får upp ögonen för problemet!