Vem tror du vinner melodifestivalen ikväll? Låt oss höra vad DU tror!

95

Nu är det äntligen dags för årets största musikfest! 28 tävlande ska göra upp om vem som ska representera Sverige i Eurovision-finalen i Lissabon. Men vem vinner Melodifestivalen 2018? Kan du tippa segraren?

Finalen i svenska Melodifestivalen brukar vara en av vårens absoluta höjdpunkter för eurovisionsvänner runt om i Europa.

I år har dock “Mello” fått utstå en del kritik av det mindre nådiga slaget. Showen håller inte måttet, låtarna är för dåliga, här finns inga låtar som man vinner Eurovisionen med etc.Men när jag nu slår mig ner och lyssnar igenom finalbidragen inser jag att kritiken delvis har varit obefogad.

Som vanligt har svenskarna fått ihop ett finalfält bestående av proffsigt framställda och väldigt varierande bidrag.

Finns det en låt i skaran som kan ge Sverige sin sjunde ESC-seger?

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!