3-åriga Mirranda hamnade i koma och dog efter att ha ätit popcorn – Nu varnar mamman alla föräldrar om faran!

535

Mirranda Grace Lawson var en hälsosam och glad liten tjej på 3 år. Hon hade hela sitt liv framför sig, och föräldrarna såg fram emot att se sitt barn växa upp. Men i november 2016 dog flickan på ett tragiskt sätt.

Mirranda dog sex månader efter att hon satte ett popcorn i halsen. Föräldrarna genomgick alla föräldrars mardrömmar. Ett liten popcorn tog deras dotter från dem. Nu varnar de andra föräldrar och ber att ingen ska behöva genomgå den eviga sorg de nu upplever.

Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe

I maj 2016 firade Alison Lawson hennes födelsedag. Hon, hennes man och barnen hade en mysig familjekväll. Ingen kunde förutse den hemska sak som skulle hända denna dag.

Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe

Mirranda var ansluten till maskiner för att få henne att andas och föräldrarna hade inget annat val än att vänta. Efter ett tag fick de det grymma budskapet: Deras dotter var hjärndöd.Läkarna ville koppla bort maskinerna, men familjen vägrade ge upp. Inte än. De klarade inte att göra det valet.

Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe

Mirandas tillstånd fortsatte att försämras, och i november 2016 dog hon.

Detta är ett tragiskt fall, med ett tragiskt resultat. Mirrandas föräldrar hoppas att deras dotters död inte har varit förgäves, att andra kan lära sig av det som hände. Vi rekommenderar att du tar två minuter för att se klippet nedan och dela med dig av det med vänner och familj!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!