Världens största medicinska tidskrifter klassificerar fluor som ett neurotoxin. Ett GIFT!

715

Under de senaste åren har bevis på den negativa effekten som fluor har på hälsan ökat. Nu har ett stort steg mot detta gjorts tack vare The Lancet Medical Journal. Tidningen har klassificerat fluor som ett neurotoxin och det betyder att det faller i samma kategori som kvicksilver, bly och arsenik.

Många neurotoxiner runt om i världen är oupptäckta. En forskare påpekade att författarna sa att många neurotoxiner har förblivit oupptäckta runt om i världen. Tidningen noterade att många barn har påverkats av neuro-utvecklingsstörningar orsakade av neurotoxinerna.

Författarna visade att fluor i vattenförsörjningen är ett stort problem.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!