Den nyblivna mamman ammade sitt barn på en restaurang. Det en annan gäst sa och gjorde då tar nu internet med storm!

1351

Mamma Briar Lusia Mcqueen kom in med sin nyfödda för första gången på ett café. Mötet, som skedde där och vad som sas, publicerar hon nu på sin Facebook-sida:

f94add108dc3ea14795f8d7408ce1917

Jag vill dela detta gripande möte som jag hade i morse. Idag var första gången som jag kom ut med min 8 veckor gamla son Jaxon för frukost.Jag hade bara satt mig med min frukost och varma choklad när Jaxon började att gråta därför att han var hungrig. Jag ammade honom, naturligtvis. Efter några minuter kom en äldre dam kom fram till mig och jag var först rädd att hon skulle tala om för mig att jag skulle täcka mitt bröst.

Istället började hon hjälpa mig med min mat: ”Vilken fin mamma du är, vi matar de små liven men vi får inte glömma att äta vi heller” Jag började nästan att gråta. Vilken otroligt trevlig kvinna! ”

En verkligt gripande gest av den äldre damen!

DELA gärna med dina vänner på Facebook!