Det HÄR händer med dina bröst om du överkonsumerar kaffe!

1144

De senaste undersökningar har visat att effekterna av att överkonsumera kaffe påverkar storleken på kvinnliga bröst. I en studie som inkluderade över 300 kvinnor visar forskare att ifall man konsumera bara tre koppar kaffe per dag kan kvinnors bröst krympa.

Kvinnorna undersöktes, de mättes och jämförde med den mängd kaffe de konsumerar dagligen.

Forskaren hade fastställt att det finns samband mellan att dricka kaffe och att ha små bröst.Det upptäcktes också att människor som konsumerar kaffe har lägre risk att utveckla bröstcancer. Om du konsumerar kaffe regelbundet kommer det att reglera dina östrogennivåer och förbättra dina endokrina funktioner.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!