Läkarna blev förvånade efter att mannen dog bara några dagar efter att han fått det HÄR märket på armen!

3868

En man i Kansas dog en skrämmande död för sex månader sedan, som chockade hans läkare, först hade de ingen förklaring till vad som hade orsakat hans död. Det är just nu, som orsaken har fastställts. Det är ett nytt virus som överförs genom fästingar.
screen-shot-2015-04-24-at-10-12-56-pm
Eftersom sjukdomen är ett virus, kan ingen antibiotika behandla det (vilket är fallet med borrelia), och som sådan utgör ett fruktansvärt hot. Enligt de sjukdomexperter som studerar detta har ingenting som detta någonsin setts i västvärlden. Det liknar sjukdomar som ses i Afrika och Asien.

Eftersom mannen som dog bodde i Bourbon County i Kansas har de döpt denna sjukdom till Bourbonviruset som experter tros bärs av fästingar.

Se själv i videon här nedanför:Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!