Home Okategoriserade 5 år gammal pojke chockade hela polisstationen när han kom gående med den HÄR skylten runt halsen!

5 år gammal pojke chockade hela polisstationen när han kom gående med den HÄR skylten runt halsen!

0
5 år gammal pojke chockade hela polisstationen när han kom gående med den HÄR skylten runt halsen!

För en tid sedan sköts en man vid namn Keith Lamont Scott ihjäl av en polis. Skottlossningen utlöste både fredliga protester och våldsamma upplopp i Charlotte, North Carolina i USA under 2 nätter. Flera poliser och civila skadades under upploppen.

5-åriga Jayden hörde om de sårade poliserna på radion i bilen med sin mamma, Deanna Hooker. Han bestämde sig genast för att han skulle svara med kärlek.

Mamman till Jayden berättar sin historia på Facebook som återges i inlägget nedan:

”Jag vill dela en liten historia och kasta lite kärlek och ljus på en mycket tuff tid. Våra gator är i krig. Protester har lett till förstörelse och våld i vår stad.
[adsense2]
Min son hörde helikoptrar och sirener hela natten och vaknade gråtande. Vi bestämde oss för att skicka honom till skolan nästa dag för att erbjuda normalitet i en tuff tid för vår stad. På vägen hörde han på radion. De talade om poliserna som hade skadats. Han frågade mig om han kunde besöka poliserna och ge dem kramar för allt de gör. ”

”Det är fantastiskt hur mycket barn kan lära oss i tider som dessa.

Jag respekterade hans önskemål och tog honom till Charlotte PD där han delade ut kramar och munkar och berättade för varje polis att han uppskattade allt de gör för att hålla oss säkra. Detta är kärlek i dess renaste form och vad vår värld behöver just nu. ”

Vi kan alla lära oss något om kärlek av den här pojken.

DELA denna hjärtevärmande historia!