Home Okategoriserade 500-kilos kvinnan, känd som ”halv-tonsmördaren” får en ny start!

500-kilos kvinnan, känd som ”halv-tonsmördaren” får en ny start!

0
500-kilos kvinnan, känd som ”halv-tonsmördaren” får en ny start!

En kvinna på 500 kg i Texas, blev en gång kallad för ”halv-ton mördaren” efter att hon falskt erkände att ha dödat hennes brorson genom att sätta sig på honom, har nu ett riktigt namn, en mindre kropp och en önskan att hjälpa andra.
[adsense2]

”Jag var levande men jag levde inte” sade Mayra Rosales om hennes liv före viktminskningen. Under 2008 hade Rosales sån liten lust att leva att hon erkände att ha döda hennes två-åriga brorson genom att ha rullat över honom och kvävt honom, trots att det var hennes syster som faktiskt dödade sin son när hon kastade en hårborste i hans huvud.

”Jag höll på att dö. Man kunde se det i mitt ansikte. Jag hade gett upp i livet ”, säger Rosales. Efter att hennes syster erkände mordet och dömdes till 15 års fängelse, beslutade Rosales att det var dags att vända sitt liv och ta hand om hennes systers barn.

Med hjälp av 11 olika operationer, inklusive borttagning av knä bandet och överflödig hud hade Rosales gått ner 332 kg sedan 2011, och har 14 kg kvar. 34-åringen sade att hon också var tvungen att ändra hela sin syn på mat.

”Mat för mig var att jag måste äta för att leva”, sade hon. ”Innan var det leva för äta, och nu är min syn normal.”

m0jte7d

Rosales sade att hennes livsstils förändring är tack vare Dr. Younan Nowzaradan, stjärnan i TLC: s ”My 600-Pound life.

”Jag tror att Mayra är mycket motiverad,” sade Nowzaradan. ”När hon låg sängen i flera år, hade hon inget liv. När man stiger upp och går och gör saker, blir man förvånad över hur motiverade människor blir. ”

nc8xqyh

Rosales berättelse var så kraftfull att den började inspirera andra att ta kontroll över sina egna liv.

”Jag såg hennes berättelse och jag sa att om denna läkare kan hjälpa denna kvinnan med hennes vikt, kan han rädda mitt liv”, säger Olivia Cruz. Hon lärt av Rosales resa. Cruz har gått ner över 136kg. ”Jag känner att jag är pånyttfödd, jag känner att jag lever. Jag gör verkligen det ”, sade hon.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!