Home Okategoriserade Den lilla pojken blev kidnappad när han var ute med sin mamma. Det busschauffören gör DÅ är fantastiskt!

Den lilla pojken blev kidnappad när han var ute med sin mamma. Det busschauffören gör DÅ är fantastiskt!

0
Den lilla pojken blev kidnappad när han var ute med sin mamma. Det busschauffören gör DÅ är fantastiskt!

Det var för ett tag sedan som det rapporterades att en 3-årig pojke försvunnit från sin mamma vid ett bibliotek utanför San Francisco, USA. Ungefär en timma senare upptäckte denna busschaufför, Tim Watson, en man och en liten pojke på sin buss som matchade beskrivningen som skickats ut av polisen.

Tim reagerade inte till en början, men såg sedan att pojken var tårögd. Tim har själv två barn, och det var här hans fadersinstinkter slog igång. Tim genomförde då en briljant plan för att rädda pojken, utan att kidnapparen skulle misstänkta något.

Vid en hållplats gick han bak i bussen och sade till passagerarna att han letade efter en grön ryggsäck som någon glömt kvar. Det han egentligen gjorde var att gå tillräckligt långt bak för att kunna se pojken ordentligt, och kolla om hans kläder passade beskrivningen av offret.

Tim hyllas nu som en hjälte av mamma, polisen och föräldrar över hela världen. Vi vågar knappt gissa hur det skulle ha gått om Tim inte varit så snabbtänkt och vågade agera i denna situation.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!