Home Okategoriserade Den sjuka läraren kom till skolan men hon hade ALDRIG förväntat sig det HÄR välkomnandet i korridor!

Den sjuka läraren kom till skolan men hon hade ALDRIG förväntat sig det HÄR välkomnandet i korridor!

0
Den sjuka läraren kom till skolan men hon hade ALDRIG förväntat sig det HÄR välkomnandet i korridor!

Kleenex ligger bakom denna fantastiska överraskning. Vi får träffa en massa gamla gymnasieelever som har haft Gabrielyn Watson som lärare. Den högt respekterade läraren har ingen aning om att hennes tidigare favoritstudenter har samlats i gymnasiet i Chicago för att muntra upp henne med sång.

En bra lärare är en person som sätter sin prägel på studenterna. De flesta av oss kan tänka tillbaka på skoltiden och minnas en lärare som har betytt lite extra för oss. Ms Watson är en sådan lärare, hon har haft ett stort inflytande på sina elever.

Peter är ett exempel. Han undervisades av Watson under sina collegeår. Nu arbetar Peter i underhållningsbranschen, han säger: ”Hon är en av de bästa sånglärare jag någonsin har träffat. Jag hade aldrig nått så långt om det inte var för henne. ”

Läraren har nyligen kämpat mot ett antal sjukdomar. Hon trodde att hon skulle till ett personalmöte på skolan på grund av detta. Men vänta tills du ser hennes ansikte när hon inser vad som faktiskt väntar på henne i korridoren. Reaktionen är överväldigande och man kan lätt fälla en tår när man tittar på detta.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!