Home Okategoriserade Den unga mamman är på väg att sparkas ut ur lägenheten. Då gör hennes 9-åriga dotter DETTA!

Den unga mamman är på väg att sparkas ut ur lägenheten. Då gör hennes 9-åriga dotter DETTA!

0
Den unga mamman är på väg att sparkas ut ur lägenheten. Då gör hennes 9-åriga dotter DETTA!

Den unga mamman Natalie Koltes var på väg att bli vräkt från sin lägenhet i Las Vegas. Hon gjorde allt hon kunde för att få det att gå ihop, men kunde inte längre betala hyran. Husägaren gav henne fler chanser, men tiden började rinna ut.

Men Natalie inte så bekymrad för sig själv utan för hennes nioåriga dotter Ariel.

Ariel tittade oroat på hennes mor som började packa, i ständig rädsla för vad nästa dag skulle föra med sig. Hon fruktade att de skulle kastas ut på gatan med ingenstans att ta vägen.

”Just nu tänker hon på sin mamma och hur det kommer att gå om de inte kan betala hyran.” Säger Stephanie Jay, en reporter för nyhetskanal FOX5.

”Ingen 9-årig ska behöva oroa sig för något sådant.”

Men en dag bestämde sig Ariel för att göra något stort … Utan att berätta för sin mamma , skrev hon ett brev till FOX5 Surprise Squad.

När de fick brevet från Ariel, blev de rörda till tårar – och beslutade sig för att hjälpa Ariel och hennes mor. Och eftersom inte visste att Natalie hade skickat ett brev till nyhetskanalen, blev hon mycket förvånad när nyhetskanalen plötsligt dök upp vid dörren och berättade för dem vad de skulle göra för henne!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!