Home Okategoriserade Flickorna förlovar sig framför henne – reaktion den äldre kvinnan får har tagit världen med STORM!!

Flickorna förlovar sig framför henne – reaktion den äldre kvinnan får har tagit världen med STORM!!

0
Flickorna förlovar sig framför henne – reaktion den äldre kvinnan får har tagit världen med STORM!!

Den 25-åriga juriststuderande Jessica Rodriguez och hennes flickvän Chelsea Miller har varit tillsammans i fyra år. De bor i Chicago i USA, och sedan Jessica mamma avled tidigare i år, insåg hon hur kort livet är.

”Jag visste att jag var tvungen att få ut det mesta av livet, så jag köpte en ring”, sa hon .

Sagt och gjort – Jessica gick och köpte en ring och beslutat sig för att fria på Art Institute i Chicago, eftersom de båda älskar konst och museum. Jessicas bror kom med för att dokumentera frieriet.
[adsense2]
runk

Men bröllopsfotot har nog rönt uppmärksamhet av helt andra skäl än paret hade trott. Den äldre kvinnan i bakgrunden kan inte hålla tillbaka leendet och glädjen, när hon förstår vad som händer. Nu delas bilden i rasande fart på Internet.

”Min syster friade till hennes flickvän idag och titta på kvinnans reaktion”, skriver brodern på Twitter.

Glädjen kvinnan utstrålar har bokstavligen rört tiotusentals människor
runk

”Jag är så glad att en bild av två lesbiska kvinnor blev en sådan stor hit. Det är inte varje dag de ställs inför en sådan positiv respons från allmänheten ”, sa Jessicas bror.

”Den äldre kvinnan har en sådan söt reaktion. Det är så underbart att se en sådan reaktion helt slumpmässigt ”, fortsätter han.

DELA om du också är en av dem som skulle ha reagerat på samma sätt!