Home Okategoriserade Hon är 102 år, röker och dricker vin varje dag. Här är hennes råd för ett långt liv.

Hon är 102 år, röker och dricker vin varje dag. Här är hennes råd för ett långt liv.

0
Hon är 102 år, röker och dricker vin varje dag. Här är hennes råd för ett långt liv.

Maisie Streng gör precis vad ingen läkare råder. Hon respekterar inte någon av de medicinska råd läkarna ger, tar inga läkemedel, och hon har upplevt sin 102-årsdag.

Denna mormor från Glasgow har just firat en milstolpe i hennes liv, hennes 102-årsdag.
[adsense2]

Hon har rökt 20 cigaretter om dagen i 75 år, men det är inte hennes enda dålig vana.

Hon dricker också ett glas vin varje kväll innan hon lägger sig, men bara ett. Hon har en annan last. ”Hon äter fanatiskt bananer” – sa att hennes son Sandy, som är 65 år.

Hon rökte som mest under den period då hon arbetade som sekreterare för Daily Express . ”Hon har alltid rökt under arbetet med sin skrivmaskin”

Hon började äta bananer under denna period när hon arbetade för tidningen. Eftersom det inte fanns mycket tid till att äta lunch så åt hon bananer . Ett snabbt och praktiskt alternativ, en vana som hon har fram till idag.

När hon började röka som tonåring, slutade hon bara en gång i 5 veckor, medan hon var på sjukhuset eftersom hon bröt lårbenet på 90-talet.

Och när hon äntligen lämnat sjukhuset, återgick hon omedelbart till cigaretter och Chardonnay.

”På något sätt är det absurt att tänka på de många människor som röker betydligt mindre och får hälsoproblem. Min mamma är en paradox. ”- Säger Sandy

Ironiskt nog, dog hennes make när han var 65 år gammal, han var alltid i god form, och han var en gymnastiklärare som inte rökte. .

Trots att hon röker har Macy inga hälsoproblem. ”Hon tar ingen medicin” – Säger Sandy

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!