Home Okategoriserade Kvinnan hör konstiga läten från sin altan! Vad hon hittar är skrämmande!

Kvinnan hör konstiga läten från sin altan! Vad hon hittar är skrämmande!

0
Kvinnan hör konstiga läten från sin altan! Vad hon hittar är skrämmande!

Många människor är snabba att avfärda tvättbjörnar som irriterande djur som är en olägenhet att ha runt sig. De rensar genom kompost och soptunnor i jakt på matrester som kastats och ofta lämnar de en röra bakom deras kölvatten. Även om de kan vara slarviga, så är de också mycket intelligenta djur som har lyckats anpassa sig till den mänskliga påverkan i miljöer där många andra arter har misslyckats.

I själva verket är deras intelligens vad de flesta människor inte tar hänsyn till och de flesta av oss förstår inte hur smarta tvättbjörnar verkligen är. Enligt ranker.com listas de som den tionde smartaste på däggdjurens IQ skala. En stor del av varför de är så smart har att göra med deras händer. Deras två framben är otroligt skickliga och de har också tummen som gör det möjligt för dem att använda verktyg och klättra på saker mycket lättare.

Det viktigaste de använder sina små händer för är att gripa saker, som mat. Denna video visar hur vig och konstigt människoliknande tvättbjörnstassar verkligen är. Det känns lite läskigt men intressant att se beteendet visas här.

Klippet börjar med att en kvinna sätter sig på huk ovanpå ett trädäck. När hon stoppar in handen i en väska och börjar kasta ut djurgodis, händer plötsligt det märkligaste. Små små tvättbjörns händer börjar dyka upp slumpmässigt i sprickorna mellan plankorna som om de tävlar för att ta tag i läckra smulor mat. Deras tassar börjar frenetiskt söka och känna runt för en bit att äta av godiset som kvinnan fortsätter att kasta ut.

Även om detta kan se ut som en scen direkt ur en skräckfilm för vissa människor, så är det faktiskt ganska fascinerande och konstigt förtjusande att titta på. Kolla in klippet eftersom du kommer förmodligen aldrig att se detta någon annanstans igen!

[adsense2]

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!