Home Okategoriserade Mamma blir arg när familjens hund verkar orolig! Då ser hon att barnets läppar är BLÅ!

Mamma blir arg när familjens hund verkar orolig! Då ser hon att barnets läppar är BLÅ!

0
Mamma blir arg när familjens hund verkar orolig! Då ser hon att barnets läppar är BLÅ!

Mindy och hennes make var nära på att ge bort sin hund till en annan familj.

Strax efter att de fick Papillon, en två-årig collie, började han förstöra deras möbler och köra amok genom deras hus. De trodde att han kanske var avundsjuk på deras nyfödda dotter.

Den 19 juni 1993, var Mindy ensam hemma med Papillon och hennes fem veckor gamla dotter, Rachel. Hon hade just lagt Rachel ner för en tupplur och bestämde sig för att ta en snabb dusch och en tupplur själv.

I duschen, började Papillon skälla ursinnigt i ett annat rum. Först tänkte hon inte på det och fortsatte med sin dusch.

Mindy ville inte att skallet skulle väcka barnet, men när hon var på väg att gå ut ur duschen, kommer Papillon springande genom badrumsdörren och stack in huvudet rakt igenom duschdraperiet!

Hon mindes att jag tittat på gamla repriser av Lassie och hur de behandlas med djur kommunicerade med människor. ”Jag tänkte att han försökte berätta något; Jag visste inte vad ”, säger Mindy. ”På TV skulle de ha följt honom, så jag följde honom.”

Mindy såg Papillon hoppa upp och sätta sina framben på Rakels säng … och det är då hon märker att hennes dotters läppar var blå.
[adsense2]
Titta på videon nedan för att se vad som hände sedan – och varför Mindy och hennes man bestämde att Papillon skulle stanna.

Vänligen dela denna otroliga räddningshistoria med dina vänner på Facebook!