Home Okategoriserade Servitrisen betalar den stackars mannens nota. Men överraskningen hon får då? UNDERBART!

Servitrisen betalar den stackars mannens nota. Men överraskningen hon får då? UNDERBART!

0
Servitrisen betalar den stackars mannens nota. Men överraskningen hon får då? UNDERBART!

22-åriga Sarah Hoidahl arbetade eftermiddagspasset på Ruby Tuesday i Concord, New Hampshire i USA. Det började som alla andra dagar, men allt förändrades när två militärkvinnor satte sig ner i restaurangen.

Sarah hörde paret diskuterar det faktum att de behövs men att de inte hade fått sina vanliga lönecheckar och kämpade för att försörja sig och sina familjer.

Vid den tiden, var Sarahs son Ashton 9 månader gammal. Hon visste exakt vad det innebar att kämpa – och det är därför hon bestämde sig för betala för kvinnornas middag.

Den dagen gick Sara hem utan tillräckligt med pengar för att tanka hennes bil, med den osjälviska ensamstående mamman visste att hon hade gjort det rätta. Hon tänkte aldrig att hennes enkla handling skulle gå viral, men det är precis vad som hände efter att de två kvinnorna skrivit om hennes goda gärning på nätet.

Det dröjde inte länge förrän Ellen DeGeneres hörde historien och uppmanade Sarah att komma till hennes tv-show och betala henne pengarna middagen kostade direkt från sin egen ficka … men det var inte allt hon hade planerat.

[adsense2]

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!