Home Okategoriserade 20-åring med cancer gör ett inspirerande inlägg innan han dör, och människor kan inte sluta dela det!!

20-åring med cancer gör ett inspirerande inlägg innan han dör, och människor kan inte sluta dela det!!

0
20-åring med cancer gör ett inspirerande inlägg innan han dör, och människor kan inte sluta dela det!!

Vissa människor övervinner utmaningar på ett sätt som lämnar resten av oss i vördnad. Pablo Ráez, en 20-årig kille ifrån Marbella i Spanien är en sådan person.

När han fick diagnosen leukemi 2015, hade Pablo bestämt sig för att vinna mot sjukdomen. Efter att ha fått en benmärgstransplantation, och flera smärtsamma omgångar av kemoterapi, åstadkom han det målet, och hans cancer försvann.

Tragiskt nog, återvände den, och den här gången skulle det visa sig ödesdigert. Men det är vad Pablo gjorde innan han avled som har inspirerat människor över hela världen, och som leder till verklig förändring.
[adsense2]
Efter att ha slagit leukemin första gången var 20-åriga Pablo Ráez i Marbella, Spanien glad att återvända till sin normala, aktiva livsstil. Tyvärr kom hans cancer tillbaka, och den här gången skulle den vara dödlig. Istället för att ge upp, lät han inte denna tragiska prognos stoppa honom från att göra en skillnad.

Allt började med en hashtag-kampanj # retounmillón (#1miljonsutmaningen), Pablo valde att tillbringa sina sista månaderna arbetande för att öka antalet benmärgsdonatorer i Spanien från 230.000 till 1.000.000. Han skulle faktiskt klara av att uppnå detta mål innan han gick bort.

I början av 2017, närmade sig Pablo slutet. Innan det hände, bestämde han sig för att skriva ett tankeväckande budskap till sina många fans på Instagram. Så här löd det: ”Jag har funderat på något som jag skulle vilja dela med dig. Vi lever i ett samhälle där vi arbetar och tjänar pengar genom tid, vilket innebär att vi lever för och av tid. Vi lever som slavar i detta system som bygger på ren byråkrati. ”

”Planeten försämras lite i taget, vi förstör den: vi smälter polerna, vi producerar hänsynslöst , vi orsakar krig, dödar människor och vi gör så mycket mer som kommer att föra denna värld till sitt slut, och vi gör allt detta på grund av pengar. ”

”Vi är inte nöjda med vad vi har, vi önskar alltid mer. Livet ska levas enkelt och i ett system som tar hand om varje person och denna vackra planet. Vi måste vara gladare och visa vad vi gör för och till världen, vi måste börja inse vad som verkligen är viktigt och vi måste lära oss att värdera det. ”

”Vi måste älska mer, först och främst oss själva och sedan världen. Du måste älska dig själv innan du kan älska andra. Låt oss le mer, låt oss ge fler kramar, mer fred; låt oss vara den bästa versionen av oss själva. Låt oss vara tacksamma för att livet ger oss den dyrbara lyxen att vakna upp varje dag, låt oss vara mer tacksamma . ”

Det är hemskt att världen förlorat Pablo vid en sådan ung ålder, men han är ett bevis på vad som kan åstadkommas med den tid du har. Hans ord och handlingar visar bara hur speciell han verkligen var.

Dela Pablos inspirerande berättelse med dina vänner!