Home Okategoriserade Den lilla pojken gråter när han går på bussen. När föraren hör VARFÖR tar han av sig handskarna omedelbart!

Den lilla pojken gråter när han går på bussen. När föraren hör VARFÖR tar han av sig handskarna omedelbart!

0
Den lilla pojken gråter när han går på bussen. När föraren hör VARFÖR tar han av sig handskarna omedelbart!

John Lunceford är 52 år gammal och arbetar som skolbusschaufför i Kennewick, Washington, USA. Vintern har ett fast grepp om staden, och temperaturer under fryspunkten .
2

I förra veckan märkte John en liten pojke som gick ombord på bussen med blicken i marken. Han skrek tyst för sig själv. Hans ansikte och de bara händerna var alldeles röda av kylan. John kände igen pojken som brukade åka med bussen nästan varje dag. Han var bara sex år gammal och grät eftersom han var så kall.

John tog genast av sig handskarna och lämnade dem till honom.

Efter att han hade kört barnen till skolan, körde han till närmaste butik och köpte 10 par handskar och 10 mössor. Tillbaka på skolan letade ha upp någon som kände den lilla pojken. Han gav honom en mössa och ett par handskar för att ge till honom.
2
Men det var inte tillräckligt för John. Han gick raka vägen till skolans bibliotek, där han meddelade att alla barn som inte hade handskar eller mössa, skulle få det från honom.
[adsense2]

John visste inte varför den lille pojken på bussen inte hade varma kläder, men han frågade aldrig.

”Jag är morfar själv, men det är väl ingen som vill se ett barn lida.” Förklarade han.
2

Om ett barn hoppar på Johns buss utan mössa eller handskar så har han några liggande. Ingen av hans passagerare kommer att gråta av kylan längre.

Dela om du också beundra Johns gott hjärta!