Home Okategoriserade Den lilla tjejen blir bästa vän med en gammal vattentank. ”Jag älskar dig!” säger hon!

Den lilla tjejen blir bästa vän med en gammal vattentank. ”Jag älskar dig!” säger hon!

0
Den lilla tjejen blir bästa vän med en gammal vattentank. ”Jag älskar dig!” säger hon!

Att växa upp idag för småbarn är helt annorlunda än vad det var när jag, mina föräldrar och morföräldrar växte upp! Till exempel har vi nu smartphones och högtalare, och vi kan använda våra röster för att fråga ”Siri” om saker på vår iPhone – och få ett svar.

Den här lilla tjejen är så van vid att maskinerna pratar med henne, att när hon hittade en vattentank ute på resan med sina föräldrar, trodde hon att det var en riktig robot!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!