Home Okategoriserade Det Amanda ifrån hemhjälpen hittade i den gamla mannens kylskåp fick henne att springa därifrån!

Det Amanda ifrån hemhjälpen hittade i den gamla mannens kylskåp fick henne att springa därifrån!

0
Det Amanda ifrån hemhjälpen hittade i den gamla mannens kylskåp fick henne att springa därifrån!

– Jag har aldrig känt mig så, som jag gjorde idag.

Amanda Perez från USA gjorde ett inlägg på Facebook, efter att ha varit på jobbet i hemvården. Hon hade besökt en man, och vad hon såg fick henne att inse hur lycklig hon är och vad som är viktigt i livet. Inlägget är så bra att vi vill dela det med dig här.

– Någon berättade för mig att det är likgiltigt hur mycket man äger som en person – för alla strävar alltid efter mer och känner att de inte har tillräckligt. Jag har känt på samma sätt själv. Jag vill ha nya skor, en ny bil etc. Materiella ting, skriver Amanda i sitt inlägg på Facebook.

Men när hon var ute och besökte en man att hjälpa honom, kom hon till en insikt. Hon ombads att rengöra kylskåpet.
[adsense2]
– Jag var hos en man tidigare idag, och en av de uppgifter som jag fick var att rengöra kylskåpet. När jag öppnade det, möttes jag av denna syn.

– När jag såg kylskåpet, frågade jag honom varför han inte hade någon mat i kylskåpet. Han pekade på sig själv och tittade ner i marken som om han skämdes. Han svarade; ”Jag köper mat, när jag har råd med det.” Jag började gråta. Jag har aldrig sett en sådant tomt kylskåp tidigare, skriver hon.

Detta fick Amanda att tänka på sitt eget liv och värderingar.

– Plötsligt gick det upp för mig att det jag trodde att jag verkligen behövde, inte är så viktiga – de saker han behövde, var dock de faktiska behoven. Du måste ha mat för att överleva. Du kan inte ta med dig nya skor till andra sidan graven?

Amanda visste genast att hon var tvungen att göra något, och lämnade mannen på en gång – för att köpa mat.

Hon fyllde upp kyl och frys. Och slutligen, har hon ett meddelande till alla:

– Det här gjorde jag för att visa att det finns många där ute som har det värre än du. Det fick mig att öppna mina ögon och inse att jag kommer att jag måste tänka mindre på mig själv och mer på andra – och istället glädjas för vad jag har!

Håller du med Amanda? DELA i så fall med dina vänner och bekanta på Facebook!