Home Okategoriserade En speciell hoppborg för bröllop går nu att hyra. Men SE bara hur fantastiska de är!

En speciell hoppborg för bröllop går nu att hyra. Men SE bara hur fantastiska de är!

0
En speciell hoppborg för bröllop går nu att hyra. Men SE bara hur fantastiska de är!

För att vara ganska uppriktig har jag gett mitt framtida bröllop mer eller mindre noll tanke.

Trots att jag inte spenderar min tid på att drömma om bröllop som många av mina vänner gör, finns det en sak som absolut måste vara en del av min stora dag, om det någonsin händer: En bröllopshoppborg!!!. Ja, det finns nu och vi hoppar nästan av glädje.

Vi hörde först om den här blomstrande trenden efter att ha snubblat över Wedding Wonderland, ett Englandbaserat företag som har fått en hel del uppmärksamhet på sociala medier för sin hyrbara bröllopshoppborg.

Efter att ha gjort en snabb Googlesökning upptäckte vi snart att många andra bröllopsplaneringsföretag i Storbritannien, inklusive 1 Entertainment och Mr Bouncy Castle, också hyr ut bröllopshoppborgar.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!