Home Okategoriserade Ex-fru ber pappan att köpa medicin till deras dotter – när han öppnar kylskåpsdörren, blir han CHOCKAD!!

Ex-fru ber pappan att köpa medicin till deras dotter – när han öppnar kylskåpsdörren, blir han CHOCKAD!!

0
Ex-fru ber pappan att köpa medicin till deras dotter – när han öppnar kylskåpsdörren, blir han CHOCKAD!!

När ett par bestämmer sig för att gå separata vägar, är det ofta lite mer käbbel än normalt. Detta kan påverka barnen negativt, även om föräldrar alltid vill det bästa för sina barn.

Denna historia visar att det faktiskt är möjligt att skiljas som vänner, och ge barnen en bra uppväxt. Det visar Brandon Carpenter när ex-frun bad honom att köpa medicin till deras dotter.

När Brandon satte medicinen i hennes kylskåpet, såg han något som han var tvungen att ordna direkt.

Kylskåpet var i själva verket helt tomt bortsett från vatten. Han kikade in i skåpet som stod bredvid där deras dotters mat förvarades – och det var fullt av mat.

Brandon visste vad han måste göra. Han gick raka vägen till affären och köpte mat. Nu har han delat historien på Facebook, där den sprids som en löpeld.

Vi har översatt Facebookinlägget här:

”Mamman till mitt barn ringde mig och sa att vår dotter inte mådde bra och behövde medicin. Jag gick genast ut och handlat den, men när jag skulle sätta den i min ex-frus kylskåp, upptäckte jag att det var helt tomt – förutom lite vatten .. Men hon har ett skåp fullt av mat för våran dotter ”.

”Hon arbetar heltid och tar hand om vår dotter. Hon betalar hyran, räkningar och avbetalningar på bilen. Så idag gick jag och handlade på ett sådant sätt att hon har mat under de kommande veckorna. Bara för att vi inte längre är tillsammans, betyder det inte att jag inte kan hjälpa henne om hon behöver det … Om mitt barns mamma mår bra, vet jag att hon tar hand om vår dotter på bästa möjliga sätt, och det gör mig glad.

Många av er kanske tror att jag bara bryr mig om min dotter och ignorerar hennes mor, men det är barnsligt att tänka så – det är på tiden att vi växer upp och tar ansvar för alla aspekter av våra liv ”

Inlägget delades på Facebook, och har därefter delats nästan 200.000 gånger! Många har också skickat Brandon personliga meddelanden på Facebook för att muntra upp honom.

I alla relationer i livet bör vi alltid försöka göra det bästa av det – särskilt om det finns barn med i bilden.

Brandons insats är verkligen något som vi alla kan inspireras av – DELA om du håller med!