Home Okategoriserade Han håller sig lugn när polisen ger honom en örfil – men när pojken gör DETTA, gråter han!

Han håller sig lugn när polisen ger honom en örfil – men när pojken gör DETTA, gråter han!

0
Han håller sig lugn när polisen ger honom en örfil – men när pojken gör DETTA, gråter han!

Globalt ökar antalet hemlösa varje månad som går.

En allmän missuppfattning bland människor är att hemlösa är lata människor. Många människor har den uppfattningen att de som lever utan hus, har gjort ett val i livet. Men om du hade försökt att sätta dig in i situationen för dessa människor, så hade du kanske förstått att det inte bara är att göra ett val för att komma ur situationen igen. De flesta människor som lever på gatan är i behov av att någon hjälper dem att komma därifrån. Men vem ger en hjälpande hand till en vuxen man som sitter på trottoaren och tigger pengar?

YouTube-kanalen MoeAndET skulle göra ett socialt experiment för att se om folk är mer villiga att hjälpa en ung pojke som sitter på gatan – snarare än en vuxen man. I hemlighet filmar de en hemlös man som inte hade ätit på hela dagen. Ingen närmade sig honom under den dagen när han satt på gatan. Ingen sträckte ut en hjälpande hand, eller frågade hur det gick. I den andra delen av experimentet placerade en de ung pojke på gatan. Han låtsades att han var hemlös. Skillnaden var enorm.

Flera personer gav pengar till pojken. Ingen gav något till den vuxna människa. Förbipasserande skrek även åt mannen och kastade mat på honom. Trots att han var fysiskt och känslomässigt sårad kom den hemlöse mannen fram till pojken och erbjöd honom en bit pizza. Även fast han såg att pojken hade mer pengar än han själv.

Den här killen har ett hjärta av guld!

[adsense2]

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!