Home Okategoriserade Pappan satte upp ett olagligt minnesmärke för hans son. 13 år senare ger miljardären honom denna blygsamma gåva!

Pappan satte upp ett olagligt minnesmärke för hans son. 13 år senare ger miljardären honom denna blygsamma gåva!

0
Pappan satte upp ett olagligt minnesmärke för hans son. 13 år senare ger miljardären honom denna blygsamma gåva!

Jag tror att vi alla har upplevt hur smärtsamt det är att sörja förlusten av någon vi älskar. Saknaden är enorm och allt vi vill är att se dem igen, prata med dem, få några sista dyrbara stunder med dem. Och när det inte är fysiskt möjligt, så det näst bästa att besöka graven eller deras minnesmärke . Ofta är det nästan som om du kan känna att de är nära.

Ray Olson vet detta alltför väl. Han förlorade sin son i en bilolycka 2003 på en väg i Richmond, Kalifornien i USA. Området ägs av multimiljardären och företaget Chevron, och Ray var så säker på att de aldrig skulle tillåta honom att sätta upp ett minnesmärke över sin son. Istället satte han upp minnesmärke i hemlighet, och smet ut till det varje kväll för att känna sig närmare sin son. Men 2016, fick han en chock när han hörde att området skulle byggas på.

Ray var förkrossad, han var säker på att Chevron skulle riva minnesmärket han hade satt upp illegalt för 13 år sedan. Men han hade aldrig trott vad företaget gjorde i stället. De satte upp en nytt minnesmärke.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fina video med dina vänner på Facebook!