Home Okategoriserade Kirurgen kollapsar på golvet efter 28 timmars arbete. Nu sprids bilden som en löpeld på internet!

Kirurgen kollapsar på golvet efter 28 timmars arbete. Nu sprids bilden som en löpeld på internet!

0
Kirurgen kollapsar på golvet efter 28 timmars arbete. Nu sprids bilden som en löpeld på internet!

Att vara läkare eller kirurg är ett av de tuffaste och mest krävande jobb du kan ha. De är ansvariga för andras liv, och kan därför inte ha en trött eller omotiverad dag. De kan stå vid operationsbordet i tiotals timmar och varje sekund räknas – och om något går fel, kan hela deras karriär rasa samman.

Varje dag räddas det liv över hela världen på grund av läkare, men många glömmer att de också är människor själva. Vilket är anledningen till att dessa bilder gick virala när de publicerades på sociala medier.

Efter att ha arbetat i 28 timmar, la sig Luo Heng ned på golvet för att vila ögonen. Inom några sekunder sov han – han hann inte ens ta av sig sin kirurgmask.

En kollega knäppte bilden av Luo, och publicerade den på den kinesiska sociala medier sedan Weibo. Bilden fick snabbt hyllningar till både Luo och alla hans kollegor som arbetar hårt för andras liv och hälsa.

Läkare måste sätta sina privata liv åt sidan – känslor och humör. Och de måste arbeta tre gånger så långa arbetspass som andra ibland. Varje dag räddar de liv, och dessa bilder är ett bevis på hur hårt de arbetar.

Ge alla läkare, kirurger och sjuksköterskor en hyllning genom att dela den här artikeln!