Home Okategoriserade Kvinnan visar sin blivande mans hjärnskadad syster ett kort – Sekunder senare bryter mamman ut i tårar!

Kvinnan visar sin blivande mans hjärnskadad syster ett kort – Sekunder senare bryter mamman ut i tårar!

0
Kvinnan visar sin blivande mans hjärnskadad syster ett kort – Sekunder senare bryter mamman ut i tårar!

För sex år sedan drabbades en ung kvinna av något hemskt när hon var med om en fruktansvärd trafikolycka. Ett däck på hennes bil exploderade och bilen slungades av vägen.

Jessica kastades ut genom fönstret, vilket innebar att hon fick svåra hjärnskador. I början efter skadan var Jessica vid ”minimalt medvetande”, men under de senaste åren har hon gjort stora framsteg. Idag, är Jessica 28 år gammal och kan le, skratta och följa med i konversationer.

Ända sedan Jessicas olycka har hennes familj gått igenom en hel del. Hon behöver övervakning dygnet runt, och det har uppenbarligen varit svårt för familjen. Men Jessica och hennes familj står nu inför en spännande tid, då Jessicas bror, Derrick, förbereder sig för att gifta sig med sin flickvän, Nichole Sullivan.

Den som har planerat ett bröllop vet att det kan vara stressande . Men den kommande bruden låter sig inte att distraheras från det viktigaste: Familjen!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!