Home Okategoriserade Läkarna berättade att bara en av de siamesiska tvillingarna skulle överleva den svåra operationen. Men missa INTE vad som hände!

Läkarna berättade att bara en av de siamesiska tvillingarna skulle överleva den svåra operationen. Men missa INTE vad som hände!

0
Läkarna berättade att bara en av de siamesiska tvillingarna skulle överleva den svåra operationen. Men missa INTE vad som hände!

Christian och Nicole McDonald visste att de väntade siamesiska tvillingar medan Nicole fortfarande var gravid. Läkarna föreslog abort på de två sönerna, men det var aldrig ett alternativ.

Istället flyttade familjen från Illinois till New York för att komma närmare barnsjukhuset Montefiore Medical Center i Bronx. Det var där de träffade Dr. James Goodrich, en kirurg som gav dem hoppet att deras siamesiska tvillingar kunde skulle kunna separeras med framgång.

Deras 13-månader gamla pojkar, Jadon och Anias, sitter ihop vid skallen. Med att separera dem finns en stor risk; operationen kan döda en av den, eller båda två, eller orsaka långvariga skador eller funktionshinder för ett eller båda barnen.

Efter flera operationer, visste Christian och Nicole att de var tvungna att lämna resultatet till ödet. Det fanns helt enkelt ingen möjlighet att veta vad som skulle hända. Med tunga hjärtan, beslöt paret sig för att gå igenom operationen.

CNN:s Dr. Sanjay Gupta följde föräldrarna under den plågsamma dagen före den sällsynta och riskabla operationen. Frågan skymtade över Nicole och Christians huvud: skulle båda deras barn överleva?

Efter 16,5 timmars kirurgiskt ingrepp, den 14 oktober, 2016 förklarade Nicole ivrigt att hennes två dyrbara barn framgångsrikt separerats.

”Och plötsligt fanns det två… Fortfarande i chock! Gud är god! Vilken fantastisk grupp av läkare vi har! Mamma och pappa är här och väntar på er… Vi älskar er mer än livet”, skrev Nicole på Facebook.

Se själv i videon här nedanför:

Vänligen dela denna otroligt banbrytande operation för att berömma dessa läkare för deras svåra arbete och önska Jadon och Anias all lycka!